Verhuiswagen huren Blankenberge

Verhuiswagen huren in Blankenberge aan de beste voorwaarden?

Wenst u zonder zorgen te verhuizen in Blankenberge? Kies dan voor een erkend verhuizer (bij BKV) mét garantie op een vlekkeloze verhuis! CT Liftservice is als erkend verhuisbedrijf uw beste keuze voor uw verhuis in Blankenberge!

Bij ons verhuisbedrijf kan je terecht voor betaalbare verhuiswagens, totale verhuizingen, liften, meubelbewaring of containerverhuur!

Contacteer of bel ons op 050 41 38 04 voor uw scherpste prijs om een verhuiswagen te huren.

Met of zonder lift?

Wenst u een verhuiswagen te huren met of zonder lift voor Blankenberge?  Afhankelijk van uw wensen, gaan we op zoek naar de beste prijs/kwaliteitsoplossing! Talloze klanten gingen u voor en geven ons een score van 4,9 op 5! (zie Facebook)

Tip! Als u uw volledige verhuis via ons regelt, krijgt u zelfs de verhuislift gratis (tot de 7e verdieping) voor Blankenberge aangeboden!

FLEXIBELE VERHUISLIFTEN in Blankenberge

Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: verhuisfirma CT-Liftservice zoekt samen met u naar de juiste oplossing! Zo kan onze GEDA-lift voor Blankenberge gebruikt worden indien de doorgang smaller is dan één meter of wanneer er via een tuin moet worden gewerkt.

Daarnaast hebben we verschillende meubelliften op aanhanger. Hiermee zijn we als verhuisbedrijf heel flexibel voor Blankenberge: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

KRACHTPATSER VAN EEN VERHUISLIFT TOT 12 VERDIEPINGEN

Naast deze flexibele liften, bestaat onze familie verhuisliften ook over enkele krachtpatsers voor Blankenberge, waarmee we tot maar liefst 36 meter hoog (dat is 12 verdiepingen!) kunnen werken.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS