Verhuislift online reserveren

Reserveer uw verhuislift – tot en met de 8e verdieping

Gemakkelijk, goedkoop & snel!

Reserveer uw verhuislift meteen online & met een gerust gemoed bij CT-Liftservice. Onze verhuisliften worden zowel geboekt door particulieren als professionelen. Door onze jarenlange ervaring hebben we verschillende ladderliften om u voor elke verhuisklus de beste oplossing aan te kunnen bieden. Onze chauffeurs zijn gediplomeerde lift operators die voor u de lift ter plaatse klaar maken en ze bedienen.

Onze standaard verhuisliften gaan tot de 8ste verdieping, voor de meeste gevallen is dit de beste keuze. Deze kan u hierboven meteen online reserveren, op voorwaarde dat de verhuislift dicht genoeg bij het gebouw kan geplaatst worden.

Kan de verhuislift niet dicht bij het gebouw geplaatst worden? Heeft u een verhuislift nodig die tussen 9 en 22 verdiepingen hoog kan, of een alukraan die tot 52 meter hoog kan met een reikwijdte van 44 meter? Dan kan u deze eenvoudig reserveren via:

De meeste voorkomende liftopdrachten zijn:

  • verhuis van inboedel: meubels, bedden, matrassen, planten, dozen, toestellen,..
  • levering nieuwe goederen: als die te groot of verboden zijn in de lift van het gebouw
  • bevoorrading aannemers bij dakwerken of gevelwerken

HEEL WAT TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR!

We gaan voor elke klant tot het uiterste. Onze review-score van 4,9 op 5 (Facebook reviews) bevestigt onze inspanning om elke klant op zijn/haar wenken te bedienen!

Veelgestelde vragen

Hoe lang vooraf moet ik reserveren?

Een verhuislift kan tot 1 dag vooraf geboekt worden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Hou er rekening mee dat u ook een parkeerverbod dient aan te vragen bij de gemeente, en dit meestal een aantal dagen – tot weken – op voorhand moet gebeuren.

Wie voorziet een parkeerverbod?

Een verhuis vraagt veel praktische planning. Wat betreft uw verhuislift is het belangrijk om – indien de verhuislift op de openbare weg komt – een parkeerverbod aan te vragen bij het gemeentebestuur, technische dienst of de lokale politie. Doe dit tijdig om overlapping met andere evenementen te voorkomen!

In sommige gevallen moet dit een maand op voorhand aangevraagd worden. Elke gemeente heeft wat dit betreft haar eigen voorwaarden en formaliteiten. We hebben dit reeds voor enkele gemeentes voor u uitgezocht, mocht uw gemeente hier niet tussen staan, Google dan “Aanvraag parkeerverbod (+ uw gemeente)”.

Hoe wordt de lift geplaatst?

Zijn er andere kosten behalve het liftverhuur?

Nee, het huurtarief is inclusief alle kosten en btw.

Bij het boeken geeft u in voor hoe lang u een lift nodig zult hebben. Indien de liftopdracht toch zou uitlopen, dan wordt de kost hiervoor ter plaatse aangerekend volgens de vermelde tarieven.

Hou er rekening mee dat er aan het parkeerverbod in uw gemeente kosten verbonden kunnen zijn.

Bediening

Wij voorzien een ervaren hulp om de lift te bedienen en om de goederen te helpen plaatsen. We rekenen er op dat u minstens 2 personen ter beschikking heeft om te laden en te lossen. (boven + beneden)

Wat kan er op de lift vervoerd worden?

Alle goederen, zolang ze samen op de lift niet meer dan 300kg wegen.

Dit zijn in de praktijk diverse soorten meubilair: kasten, rekken, tafels, stoelen, planten, schilderijen, apparatuur, machines.

Dit kunnen ook bouwmaterialen zijn: deuren, ramen, glas, vloertegels, dakbedekking, hout,…

Of bouwafval, zolang dit aangeboden wordt in afgesloten zakken, dozen, containers,…

Het laadplatform is ongeveer 2,5 x 1m groot. Extra lange stukken die niet voldoende ondersteund kunnen worden zullen er niet op passen.

Personen of dieren zijn niet toegelaten op de lift.

Ik vind niet voldoende info op de website om een lift te kunnen boeken, wat doe ik?

Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op 050/41 38 04.  We zoeken met plezier een oplossing op maat voor u!

Moet ik zelf meehelpen?

Bij elke liftopdracht voorzien wij de bediening van de lift. We gaan ervan uit dat u minstens 2 personen ter beschikking heeft (1 boven + 1 beneden) om te helpen laden en lossen.

Nodige werkruimte

Reken 2 à 3 parkeerplaatsen. Indien de verhuislift op de openbare weg komt, vraagt u best een parkeerverbod aan.

Maximum hoogte

Onze hoogste ladderlift heeft een werkhoogte tot de 22e verdieping, of 70 meter hoog.

Lid van Belgische Kamer der Verhuizers

CT Liftservice is aangesloten bij BKV, de Belgische Kamer der Verhuizers. Er wordt gewerkt volgens strikte criteria van het kwaliteitscharter.

Veiligheid

Alle opdrachten worden met de hoogste professionaliteit aangepakt. De veiligheidsnormen worden steeds gerespecteerd, naast de regelmatige technische inspectie, het onderhoud en keuring van de liften.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS