Verhuislift huren

Verhuislift tot 22 verdiepingen hoog

Prijs

We doen er alles aan om u de beste prijs/kwaliteit-verhouding aan te bieden in de regio. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw verhuis-situatie. Want elke verhuis vraagt een andere aanpak om ze zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Tip! Als u uw volledige verhuis via ons regelt, krijgt u bovendien de meubellift gratis (tot de 7e verdieping)!

Kwaliteit

Als erkend verhuizer (bij BKV) zijn we ons bewust van het belang van een kwalitatieve behandeling van uw goederen. Zowel onze verhuizers als onze geleverde wagens & liften zijn in topconditie. Alleen zo kunnen we de beste behandeling voor uw materiaal garanderen.

Mobiel tot 8 verdiepingen

Met onze twee meubelliften op aanhanger zijn we heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Mag het iets hoger? Maar liefst 22 verdiepingen!

We beschikken tevens over een ladderlift die tot maar liefst 70 meter hoog kan. Dat is het equivalent van de 22e verdieping in een appartementsgebouw!

ONZE KLAAS ALUKRAAN

CT Liftservice en verhuizingen verhuurt een gloednieuwe alukraan van Klaas, de k1003 RSX, met kraanoperator. Dit is de grootste en krachtigste autokraan, met indrukwekkende prestaties. Zo hijst hij maximaal 3.000 kg en bedraagt de maximale haakhoogte 52 meter, met een maximale reikwijdte van 44 meter (maximum 250 kg op deze reikwijdte)!

Complexe situaties draaien we naar onze hand

Naast deze krachtpatsers beschikken we over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: CT-Liftservice zoekt samen met u naar de beste oplossing!

Onze GEDA-lift

GEDA staat al jaren garant voor hét hulpmiddel bij uitstek voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bij CT-Liftservice wordt de GEDA-lift hoofdzakelijk gebruikt:

  • indien de doorgang smaller is dan één meter;
  • wanneer er via een tuin moet worden gewerkt;
  • op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Onze GEDA is een volledig demonteerbare lift en is bijzonder snel opgesteld en weer afgebroken. Deze lift kan gebruikt worden tot en met de 4de verdieping en gebruikt een eenvoudig stopcontact als voedingsbron.

Met onze familie van buitenliften is uw verhuis zo gepiept! Onze liften zijn beschikbaar voor de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS