Verhuisfirma

VERHUIZEN ZONDER ZORGEN MET EEN ERVAREN & ERKEND VERHUIZER

Wenst u te verhuizen zonder zorgen? Kies dan voor een erkend verhuizer (bij BKV) mét garantie op een vlekkeloze verhuis! CT Liftservice is een erkend verhuisbedrijf met jarenlange ervaring. Ervaring die hard nodig is om uw verhuis vlot te laten verlopen!

Bij onze verhuisfirma kan je terecht voor betaalbare verhuiswagens, totale verhuizingen, liften, meubelbewaring of containerverhuur!

Aan de scherpste prijs

Elke verhuis vraagt een individuele aanpak. Afhankelijk van uw wensen, gaan we op zoek naar de beste prijs/kwaliteitsoplossing! Talloze klanten gingen u voor en geven ons een score van 4,9 op 5! (zie Facebook)

Tip! Als u uw volledige verhuis via ons regelt, krijgt u zelfs de meubellift gratis (tot de 7e verdieping) aangeboden!

MOBIELE VERHUISLIFTEN TOT 70M HOOG

Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: verhuisfirma CT-Liftservice zoekt samen met u naar de juiste oplossing! Zo kan onze GEDA-lift gebruikt worden indien de doorgang smaller is dan één meter of wanneer er via een tuin moet worden gewerkt.

Daarnaast hebben we verschillende meubelliften op aanhanger. Hiermee zijn we als verhuisbedrijf heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

ONZE KLAAS ALUKRAAN

CT Liftservice en verhuizingen verhuurt een gloednieuwe alukraan van Klaas, de k1003 RSX, met kraanoperator. Dit is de grootste en krachtigste autokraan, met indrukwekkende prestaties. Zo hijst hij maximaal 3.000 kg en bedraagt de maximale haakhoogte 52 meter, met een maximale reikwijdte van 44 meter (maximum 250 kg op deze reikwijdte)!

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS