Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Zijn we dan toch braaf geweest dit jaar? Ons sinterklaascadeau is alvast onderweg!

Binnenkort kan je bij ons de hoogste en krachtigste telescopische alukraan boeken! Deze alukraan is perfect geschikt om steenpuin, ramen, bouwmaterialen en andere zware materialen tot 52 meter over de daken te hijsen. (de Sint is er vast jaloers op 😜)

CT Liftservice, sterk in hoogtes!

Ben jij van plan om te verhuizen of heb je een lift nodig? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!
... Bekijk meerBekijk minder

Zijn we dan toch braaf geweest dit jaar? Ons sinterklaascadeau is alvast onderweg!Binnenkort kan je bij ons de hoogste en krachtigste telescopische alukraan boeken! Deze alukraan is perfect geschikt om steenpuin, ramen, bouwmaterialen en andere zware materialen tot 52 meter over de daken te hijsen. (de Sint is er vast jaloers op 😜)CT Liftservice, sterk in hoogtes!Ben jij van plan om te verhuizen of heb je een lift nodig? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!Image attachmentImage attachment

Geef commentaar op facebook

Een toppy firma hebben mijn verhuis gedaan de baas zelf en een geweldig man πŸ‘πŸ‘πŸŒž

Wauw super ....zoals altijd perfect uitgevoerde werken met het beste materiaal en personeel dat er kan zijn πŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘Œgrtjes

Proficiat Robert en Tracy succes gewenst πŸ‘πŸ‘

Dikke proficiat vanwege de Limonezen πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ

Prachtig πŸ‘Š chapeau goe bezig πŸ™Œ

Mooi Sinterklaasgeschenk !

Mooi geschenk van de Sint.

Schitterend! K zal hem nodig hebben!!

That's fantastic

Nice machine

Proficiat

Top ik ga dat zeker eens boeken.

Wow

Amai! Jammer dak hem waarschijnlijk nie zal nodig hebben voor onze leveringenπŸ€”

Proficiat!

Amai sjieke dingen.

Top

Is dat niet een béétje overdreven voor een eerste verjaardag... πŸ˜‰

Proficiat πŸ‘!!

πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ‘πŸ‘

Chique gerief man, proficiat

Tom Vanrenterghem

David De Somviele

Bert BoelensπŸ‘πŸ˜œ

Amay

View more comments

Lente, zomer, herfst... Weer of geen weer, we doen altijd ons uiterste best om de spullen veilig in jullie nieuwe woonst te krijgen!

Hier zijn onze lift-broertjes (of zusjes?) bezig op de 5e en 6e verdieping aan het appartementsgebouw aan de paravang in Blankenberge.

Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!
... Bekijk meerBekijk minder

Lente, zomer, herfst... Weer of geen weer, we doen altijd ons uiterste best om de spullen veilig in jullie nieuwe woonst te krijgen!Hier zijn onze lift-broertjes (of zusjes?) bezig op de 5e en 6e verdieping aan het appartementsgebouw aan de paravang in Blankenberge.Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!

Geef commentaar op facebook

Aanrader. Topwerk. Heb deze service ook gebruikt in 2013.

Dank je wel voor de leuke reactie het ct team πŸ˜‰πŸ‘Š

Top service!

Idd top.

Ze zijn zeket top

Ze zijn top !!!

View more comments

Zin om op zondag 6 oktober 2019 tussen 11u en 17u te ontdekken welke sterke, lokale ambachten de Riethoek in Blankenberge rijk is?

Om te ontdekken hoe we uw spullen veilig tot 12 verdiepingen hoog kunnen verhuizen?

... Of om gewoon gezellig een glas te komen drinken? πŸ˜‰ 🍻

Kom dan zeker naar het Riethoekfeest! Het Riethoekfeest is een volksfeest voor het hele gezin, met animatie, eten, drinken en een kennismaking met de plaatselijke handelaars van De Riethoek. Een uitstap tussen een tachtigtal bedrijven waarbij het terrein volledig afgesloten wordt voor het verkeer.

Tot dan!
... Bekijk meerBekijk minder

Zin om op zondag 6 oktober 2019 tussen 11u en 17u te ontdekken welke sterke, lokale ambachten de Riethoek in Blankenberge rijk is?Om te ontdekken hoe we uw spullen veilig tot 12 verdiepingen hoog kunnen verhuizen?... Of om gewoon gezellig een glas te komen drinken? πŸ˜‰ 🍻Kom dan zeker naar het Riethoekfeest! Het Riethoekfeest is een volksfeest voor het hele gezin, met animatie, eten, drinken en een kennismaking met de plaatselijke handelaars van De Riethoek. Een uitstap tussen een tachtigtal bedrijven waarbij het terrein volledig afgesloten wordt voor het verkeer.Tot dan!

Strenge bewaking op uw verhuis!! 😊

Zie hier hoe wij bij CT verhuizingen instaan voor het beschermen van uw goederen. (hoog tijd dat die vakantie eraan komt! 😜)

Van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!
... Bekijk meerBekijk minder

Strenge bewaking op uw verhuis!! 😊Zie hier hoe wij bij CT verhuizingen instaan voor het beschermen van uw goederen. (hoog tijd dat die vakantie eraan komt! 😜)Van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!

Geef commentaar op facebook

Daniel "the hunter"

Zoveel mogelijk delen wij staan in voor je huisraad πŸ˜‰

Geweldig Daniel elders πŸ‘Œ

Ja met e loodjesgeweer😏

Wens je een verhuislift te huren, maar ben je niet zeker of de lift goed geplaatst kan worden door...
- een grote afstand van de straat tot het gebouw
- een hoge afstand tot het appartement
- een schuine ondergrond
- weinig plaats
- ...

Geen nood, onze vakmannen doen er alles aan om alles veilig te verhuizen. Kijk maar mee! πŸ’ͺ

Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!

Psssst: binnenkort komt er een extra lift bij om onze klanten nog beter te kunnen bedienen!
... Bekijk meerBekijk minder

CT Liftservice wenst iedereen een vrolijk Pasen!

De paashaas is vanmorgen ook bij ons gepasseerd! πŸ₯³Heb je iets kleins te verhuizen, dan kan dit vanaf nu met onze fonkelnieuwe bestelwagen! 😍

Contacteer ons via www.ctliftservice.be of bel 050 41 38 04 en we helpen je graag verder.

Geniet van het prachtige paasweekend!
... Bekijk meerBekijk minder

CT Liftservice wenst iedereen een vrolijk Pasen!De paashaas is vanmorgen ook bij ons gepasseerd!  πŸ₯³Heb je iets kleins te verhuizen, dan kan dit vanaf nu met onze fonkelnieuwe bestelwagen! 😍Contacteer ons via https://www.ctliftservice.be of bel 050 41 38 04 en we helpen je graag verder.Geniet van het prachtige paasweekend!

Geef commentaar op facebook

PROFICIAT!!!!!!!

Proficiat, veel plezier ermee.

Verhuizers… of stuntmannen?

Storm of niet, we proberen er alles aan te doen om elke geplande verhuis toch te laten doorgaan, met de grootste zorg!

Ondanks de felle wind de voorbije week, hebben we zelfs de verhuizingen op hoge verdiepingen tot een goed eind kunnen brengen. Al kijken onze stoere verhuiskerels wel uit naar de mooie(re) week die er zit aan te komen… 😊

Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!
... Bekijk meerBekijk minder

Verhuizers… of stuntmannen?Storm of niet, we proberen er alles aan te doen om elke geplande verhuis toch te laten doorgaan, met de grootste zorg!Ondanks de felle wind de voorbije week, hebben we zelfs de verhuizingen op hoge verdiepingen tot een goed eind kunnen brengen. Al kijken onze stoere verhuiskerels wel uit naar de mooie(re) week die er zit aan te komen… 😊Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!

Verhuizen naar een betere plek? 1 adres ➑️ www.ctliftservice.be/

Als erkend verhuizer, biedt CT Liftservice je de garantie op een zorgeloze en betaalbare verhuizing. Al je spullen worden zorgvuldig verpakt & met fluwelen handschoenen verhuisd naar hun nieuwe stekje!

Ga naar www.ctliftservice.be of bel 050 41 38 04 en we helpen je graag verder.

PS: ook in 2019 gaan we voor een klantenscore van 4,9/5! πŸ₯°
... Bekijk meerBekijk minder

Verhuizen naar een betere plek? 1 adres ➑️ https://www.ctliftservice.be/Als erkend verhuizer, biedt CT Liftservice je de garantie op een zorgeloze en betaalbare verhuizing. Al je spullen worden zorgvuldig verpakt & met fluwelen handschoenen verhuisd naar hun nieuwe stekje!Ga naar https://www.ctliftservice.be of bel 050 41 38 04 en we helpen je graag verder.PS: ook in 2019 gaan we voor een klantenscore van 4,9/5! πŸ₯°Image attachment

Geef commentaar op facebook

Toponderneming!

Dat is van mijn bedrijf πŸ€”

Gisteren verhuis gehad met jullie topmensen!! Een dikke pluim voor de zeer professionele aanpak!! Een dikke duim voor de 2 verhuizers, topmannen! Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen! Veel succes nog.

En nu met een goeie aanwinst erbij! Doe dat goed Jens πŸ‘

Wij zijn vandaag verhuist met jullie firma heel tevreden toffe mannen zal reclame maken voor jullie

voor mij is dat klantenscore 10

Thibaut Vanlerberghe

Top firma πŸ‘Š

zeker aan te bevelen, en ik spreek uit jarenlange ervaring

Merci Roland Hendryckx voor de leuke post en bedankt om jaren trouwe klant te zijn πŸ˜‰

Dorine Verkindere πŸ™‰πŸ™ŠπŸ™ˆ

Top service!!

View more comments

Het team van CT Liftservice wenst jullie een prettig kerstfeest en een gezond, gelukkig & succesvol 2019 toe! πŸŽ…πŸ₯‚πŸŽ„ ... Bekijk meerBekijk minder

Het team van CT Liftservice wenst jullie een prettig kerstfeest en een gezond, gelukkig & succesvol 2019 toe! πŸŽ…πŸ₯‚πŸŽ„

Geef commentaar op facebook

Voor heel het team zalig kerstfeest van Eddy de Batselier en patricia frederickx

1 jaren geleden

Ct-Liftservice & Verhuizingen

De CT-Liftjes ontmoeten elkaar toevallig aan hetzelfde gebouw. πŸ€—πŸ˜Ž
#samenoppad #tweelingskes #gezellig
... Bekijk meerBekijk minder

De CT-Liftjes ontmoeten elkaar toevallig aan hetzelfde gebouw. πŸ€—πŸ˜Ž
#samenoppad #tweelingskes #gezelligImage attachmentImage attachment

Geef commentaar op facebook

Geef mij klaasπŸ˜‰

dikke proficiat mooie foto gr

Bocker vs Klaas

2 jaren geleden

Ct-Liftservice & Verhuizingen

CT-Liftservice en verhuizingen is verhuisd!

Vanaf nu kunt u ons vinden in de Schaapstraat 116 Blankenberge (industriezone), op enkele stappen van onze oude locatie Gildestraat 4.
Onze service blijft helemaal hetzelfde, of neen toch niet, wij zullen u een nog betere service proberen bieden!

Telefoonnummer, e-mailadres, ... blijven hetzelfde!

Tot snel in de Schaapstraat πŸ€—πŸ€©
... Bekijk meerBekijk minder

CT-Liftservice en verhuizingen is verhuisd!Vanaf nu kunt u ons vinden in de Schaapstraat 116 Blankenberge (industriezone), op enkele stappen van onze oude locatie Gildestraat 4.
Onze service blijft helemaal hetzelfde, of neen toch niet, wij zullen u een nog betere service proberen bieden!Telefoonnummer, e-mailadres, ... blijven hetzelfde!Tot snel in de Schaapstraat πŸ€—πŸ€©

Geef commentaar op facebook

Mooi! Proficiat !

Proficiat

Proficiat πŸ‘

Proficiat & veel succes!

Knap !

Proficiat!

Wauw!! πŸ‘Œ

fijn werken daar

Veel succes

Proficiat!!

Nog e betere service? En kwas nu al vree content!!πŸ‘

Nog betere service dat kan bijna niet meer!!!!

Dikke proficiat! Van zeer tevreden klanten.

Proficiat en veel succesπŸ€πŸ€πŸ€

succes op jullie nieuwe locatie

Proficiat xxx

Dikke proficiat

Dikke proficiat van heel tevreden klantenπŸ‘ŒπŸ‘

Proficiat en veel succes op jullie nieuwe locatie !

Proficiat vrienden! πŸ‘ 😎 πŸ˜‹

Stuur ons eens mailadres door aub

Proficiat vroegere geburen met de nieuwe locatie ! Veel succes en dat de service minimum gelijk blijft of zelfs nog beter wordt (als dat kan) dat geloven we niet alleen maar daarvan zijn we ook overtuigd ! Tot ziens in Wenduine

View more comments

Laad meer