Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Denkt u er aan om binnenkort te verhuizen, of heeft u binnenkort een liftservice nodig? Wilt u daarbij deskundig geholpen worden voor een scherpe prijs?

1 adres: CT LIFTSERVICE en VERHUIZINGEN !

Contacteer ons op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be. Tot binnenkort!
... Bekijk meerBekijk minder

Denkt u er aan om binnenkort te verhuizen, of heeft u binnenkort een liftservice nodig? Wilt u daarbij deskundig geholpen worden voor een scherpe prijs?1 adres: CT LIFTSERVICE en VERHUIZINGEN !Contacteer ons op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be. Tot binnenkort!

Het team van CT Liftservice wenst jullie een prettig kerstfeest en een spetterend 2020 toe! πŸŽ…πŸ₯‚πŸŽ„ ... Bekijk meerBekijk minder

Het team van CT Liftservice wenst jullie een prettig kerstfeest en een spetterend 2020 toe! πŸŽ…πŸ₯‚πŸŽ„

Geef commentaar op facebook

Fijne Kerst !🌲πŸ₯‚

Fijne feestdagen van ons πŸ°πŸŒ²πŸŽ…πŸ˜˜

Fijne feestagen β›„

Voor jullie hetzelfde he ...πŸ‘ŒπŸ‘

View more comments

Zijn we dan toch braaf geweest dit jaar? Ons sinterklaascadeau is alvast onderweg!

Binnenkort kan je bij ons de hoogste en krachtigste telescopische alukraan boeken! Deze alukraan is perfect geschikt om steenpuin, ramen, bouwmaterialen en andere zware materialen tot 52 meter over de daken te hijsen. (de Sint is er vast jaloers op 😜)

CT Liftservice, sterk in hoogtes!

Ben jij van plan om te verhuizen of heb je een lift nodig? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!
... Bekijk meerBekijk minder

Zijn we dan toch braaf geweest dit jaar? Ons sinterklaascadeau is alvast onderweg!Binnenkort kan je bij ons de hoogste en krachtigste telescopische alukraan boeken! Deze alukraan is perfect geschikt om steenpuin, ramen, bouwmaterialen en andere zware materialen tot 52 meter over de daken te hijsen. (de Sint is er vast jaloers op 😜)CT Liftservice, sterk in hoogtes!Ben jij van plan om te verhuizen of heb je een lift nodig? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!Image attachmentImage attachment

Geef commentaar op facebook

Proficiat πŸ‘!!

πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ‘πŸ‘

Is dat niet een béétje overdreven voor een eerste verjaardag... πŸ˜‰

Chique gerief man, proficiat

Tom Vanrenterghem

Lieven Crombez

Ken Lefevere

Bert BoelensπŸ‘πŸ˜œ

David De Somviele

Dieter Dellaert de volgende πŸ€ͺ

Bert Boelens πŸ€ͺπŸ€ͺ

Maxim Dec πŸ˜…πŸ˜…πŸ™ˆπŸ™ˆ

Laurens Van de Walle nie slecht he.

Bart Dewitte Joni Hellebuyck begin al maar te sparen πŸ˜‰

Stijn Stroo voe die constructie te plaatsen si

Wauw super ....zoals altijd perfect uitgevoerde werken met het beste materiaal en personeel dat er kan zijn πŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘Œgrtjes

Mooi geschenk van de Sint.

Een toppy firma hebben mijn verhuis gedaan de baas zelf en een geweldig man πŸ‘πŸ‘πŸŒž

Schitterend! K zal hem nodig hebben!!

Proficiat Robert en Tracy succes gewenst πŸ‘πŸ‘

Amai! Jammer dak hem waarschijnlijk nie zal nodig hebben voor onze leveringenπŸ€”

Mooi Sinterklaasgeschenk !

That's fantastic

Dikke proficiat vanwege de Limonezen πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ

Top ik ga dat zeker eens boeken.

View more comments

Lente, zomer, herfst... Weer of geen weer, we doen altijd ons uiterste best om de spullen veilig in jullie nieuwe woonst te krijgen!

Hier zijn onze lift-broertjes (of zusjes?) bezig op de 5e en 6e verdieping aan het appartementsgebouw aan de paravang in Blankenberge.

Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!
... Bekijk meerBekijk minder

Lente, zomer, herfst... Weer of geen weer, we doen altijd ons uiterste best om de spullen veilig in jullie nieuwe woonst te krijgen!Hier zijn onze lift-broertjes (of zusjes?) bezig op de 5e en 6e verdieping aan het appartementsgebouw aan de paravang in Blankenberge.Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!

Geef commentaar op facebook

Dank je wel voor de leuke reactie het ct team πŸ˜‰πŸ‘Š

Top service!

Ze zijn zeket top

Ze zijn top !!!

Aanrader. Topwerk. Heb deze service ook gebruikt in 2013.

Idd top.

View more comments

Zin om op zondag 6 oktober 2019 tussen 11u en 17u te ontdekken welke sterke, lokale ambachten de Riethoek in Blankenberge rijk is?

Om te ontdekken hoe we uw spullen veilig tot 12 verdiepingen hoog kunnen verhuizen?

... Of om gewoon gezellig een glas te komen drinken? πŸ˜‰ 🍻

Kom dan zeker naar het Riethoekfeest! Het Riethoekfeest is een volksfeest voor het hele gezin, met animatie, eten, drinken en een kennismaking met de plaatselijke handelaars van De Riethoek. Een uitstap tussen een tachtigtal bedrijven waarbij het terrein volledig afgesloten wordt voor het verkeer.

Tot dan!
... Bekijk meerBekijk minder

Zin om op zondag 6 oktober 2019 tussen 11u en 17u te ontdekken welke sterke, lokale ambachten de Riethoek in Blankenberge rijk is?Om te ontdekken hoe we uw spullen veilig tot 12 verdiepingen hoog kunnen verhuizen?... Of om gewoon gezellig een glas te komen drinken? πŸ˜‰ 🍻Kom dan zeker naar het Riethoekfeest! Het Riethoekfeest is een volksfeest voor het hele gezin, met animatie, eten, drinken en een kennismaking met de plaatselijke handelaars van De Riethoek. Een uitstap tussen een tachtigtal bedrijven waarbij het terrein volledig afgesloten wordt voor het verkeer.Tot dan!

Strenge bewaking op uw verhuis!! 😊

Zie hier hoe wij bij CT verhuizingen instaan voor het beschermen van uw goederen. (hoog tijd dat die vakantie eraan komt! 😜)

Van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!
... Bekijk meerBekijk minder

Strenge bewaking op uw verhuis!! 😊Zie hier hoe wij bij CT verhuizingen instaan voor het beschermen van uw goederen. (hoog tijd dat die vakantie eraan komt! 😜)Van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!

Geef commentaar op facebook

Zoveel mogelijk delen wij staan in voor je huisraad πŸ˜‰

Ja met e loodjesgeweer😏

Geweldig Daniel elders πŸ‘Œ

Daniel "the hunter"

Wens je een verhuislift te huren, maar ben je niet zeker of de lift goed geplaatst kan worden door...
- een grote afstand van de straat tot het gebouw
- een hoge afstand tot het appartement
- een schuine ondergrond
- weinig plaats
- ...

Geen nood, onze vakmannen doen er alles aan om alles veilig te verhuizen. Kijk maar mee! πŸ’ͺ

Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!

Psssst: binnenkort komt er een extra lift bij om onze klanten nog beter te kunnen bedienen!
... Bekijk meerBekijk minder

CT Liftservice wenst iedereen een vrolijk Pasen!

De paashaas is vanmorgen ook bij ons gepasseerd! πŸ₯³Heb je iets kleins te verhuizen, dan kan dit vanaf nu met onze fonkelnieuwe bestelwagen! 😍

Contacteer ons via www.ctliftservice.be of bel 050 41 38 04 en we helpen je graag verder.

Geniet van het prachtige paasweekend!
... Bekijk meerBekijk minder

CT Liftservice wenst iedereen een vrolijk Pasen!De paashaas is vanmorgen ook bij ons gepasseerd!  πŸ₯³Heb je iets kleins te verhuizen, dan kan dit vanaf nu met onze fonkelnieuwe bestelwagen! 😍Contacteer ons via https://www.ctliftservice.be of bel 050 41 38 04 en we helpen je graag verder.Geniet van het prachtige paasweekend!

Geef commentaar op facebook

PROFICIAT!!!!!!!

Proficiat, veel plezier ermee.

Verhuizers… of stuntmannen?

Storm of niet, we proberen er alles aan te doen om elke geplande verhuis toch te laten doorgaan, met de grootste zorg!

Ondanks de felle wind de voorbije week, hebben we zelfs de verhuizingen op hoge verdiepingen tot een goed eind kunnen brengen. Al kijken onze stoere verhuiskerels wel uit naar de mooie(re) week die er zit aan te komen… 😊

Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!
... Bekijk meerBekijk minder

Verhuizers… of stuntmannen?Storm of niet, we proberen er alles aan te doen om elke geplande verhuis toch te laten doorgaan, met de grootste zorg!Ondanks de felle wind de voorbije week, hebben we zelfs de verhuizingen op hoge verdiepingen tot een goed eind kunnen brengen. Al kijken onze stoere verhuiskerels wel uit naar de mooie(re) week die er zit aan te komen… 😊Ben jij van plan om te verhuizen? Contacteer ons dan snel op 050 41 38 04 of reserveer jouw verhuislift meteen online op www.ctliftservice.be!

Verhuizen naar een betere plek? 1 adres ➑️ www.ctliftservice.be/

Als erkend verhuizer, biedt CT Liftservice je de garantie op een zorgeloze en betaalbare verhuizing. Al je spullen worden zorgvuldig verpakt & met fluwelen handschoenen verhuisd naar hun nieuwe stekje!

Ga naar www.ctliftservice.be of bel 050 41 38 04 en we helpen je graag verder.

PS: ook in 2019 gaan we voor een klantenscore van 4,9/5! πŸ₯°
... Bekijk meerBekijk minder

Verhuizen naar een betere plek? 1 adres ➑️ https://www.ctliftservice.be/Als erkend verhuizer, biedt CT Liftservice je de garantie op een zorgeloze en betaalbare verhuizing. Al je spullen worden zorgvuldig verpakt & met fluwelen handschoenen verhuisd naar hun nieuwe stekje!Ga naar https://www.ctliftservice.be of bel 050 41 38 04 en we helpen je graag verder.PS: ook in 2019 gaan we voor een klantenscore van 4,9/5! πŸ₯°Image attachment

Geef commentaar op facebook

Wout Casier voor je kast

Gisteren verhuis gehad met jullie topmensen!! Een dikke pluim voor de zeer professionele aanpak!! Een dikke duim voor de 2 verhuizers, topmannen! Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen! Veel succes nog.

Thibaut Vanlerberghe

Dat is van mijn bedrijf πŸ€”

En nu met een goeie aanwinst erbij! Doe dat goed Jens πŸ‘

voor mij is dat klantenscore 10

Wij zijn vandaag verhuist met jullie firma heel tevreden toffe mannen zal reclame maken voor jullie

zeker aan te bevelen, en ik spreek uit jarenlange ervaring

Merci Roland Hendryckx voor de leuke post en bedankt om jaren trouwe klant te zijn πŸ˜‰

Dorine Verkindere πŸ™‰πŸ™ŠπŸ™ˆ

Top service!!

Toponderneming!

Top firma πŸ‘Š

View more comments

Het team van CT Liftservice wenst jullie een prettig kerstfeest en een gezond, gelukkig & succesvol 2019 toe! πŸŽ…πŸ₯‚πŸŽ„ ... Bekijk meerBekijk minder

Het team van CT Liftservice wenst jullie een prettig kerstfeest en een gezond, gelukkig & succesvol 2019 toe! πŸŽ…πŸ₯‚πŸŽ„

Geef commentaar op facebook

Voor heel het team zalig kerstfeest van Eddy de Batselier en patricia frederickx

Laad meer