Verhuis

Verhuis gepland?

Verhuis met een ervaren en erkend verhuizer

CT Liftservice is als erkend verhuizer uw aanspreekpunt voor uw verhuizing! Erkend verhuizer? Dat betekent verhuizen mét kwaliteitsgarantie. Als ervaren vakmannen, begeleiden we u dan ook met plezier naar een verhuis zonder zorgen.

Wenst u uw volledige verhuis over te laten aan CT Liftservice? Of bent u op zoek naar betaalbare verhuiswagensliften, meubelbewaring of containerverhuur? Neem vandaag nog contact met ons op, we helpen u graag verder.

Tegen scherpe prijzen

Elke verhuis bieden we maatwerk aan. We gaan daarbij steevast op zoek om u de beste prijs/kwaliteitsoplossing aan te bieden! U hoeft ons niet te geloven op ons woord, talloze klanten gingen u voor en scoorden ons een 4,9 op 5! (via Facebook)

Tip! Indien u uw volledige verhuis via ons regelt, krijgt u de meubellift gratis (tot de 7e verdieping) aangeboden!

Verhuis met flexibele verhuisliften, tot 8 verdiepingen hoog!

Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: we zoeken samen met u naar de juiste oplossing! Zo kan onze GEDA-lift gebruikt worden indien de doorgang smaller is dan één meter of wanneer er via een tuin moet worden gewerkt.

Daarnaast hebben we verschillende verhuisliften op aanhanger. Hiermee zijn we bijzonder flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Tot 22 verdiepingen hoog?

In onze familie verhuisliften beschikken we eveneens over een 70m hoge ladderlift, dit is het equivalent van 22 verdiepingen!

KLAAS Alukraan

CT Liftservice en verhuizingen verhuurt een gloednieuwe alukraan van Klaas, de k1003 RSX, met kraanoperator. Dit is de grootste en krachtigste autokraan, met indrukwekkende prestaties. Zo hijst hij maximaal 3.000 kg en bedraagt de maximale haakhoogte 52 meter, met een maximale reikwijdte van 44 meter (maximum 250 kg op deze reikwijdte)!

U ziet het, we doen er alles aan om u een vlotte verhuis te bezorgen!

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS

    CT liftservice is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift,… Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen!