Containerverhuur

Verhuur van containers voor gemengd bouwafval

Bent u uw woning aan het verbouwen? Dan is de kans groot dat u een container voor gemengd bouwafval zal nodig hebben. Bij CT-Liften kan u deze containers huren, indien nodig in combinatie met één van onze verhuisliften.

De deze containers voor gemengd bouwafval kunt u alle soorten steenpuin, beton, hout en glas kwijt. CT-Liftservice heeft voor alle grote en kleine projecten de perfecte oplossing, als het nu gaat om een klein werkje in een appartement of de verbouwing van een volledige woning. Onze containers in verschillende maten staan voor u klaar, van klein (6m²) tot zeer groot (30m²).

Containerverhuur van A tot Z

CT-Liftservice helpt u van het begin tot het eind van uw containerproject. Om een container te mogen plaatsen moeten er tijdig verkeersborden in de straat geplaatst worden. Indien u een aanvraag moet indienen bij de bevoegde politiediensten, brengt CT-Liftservice dit voor u in orde.

Onze medewerkers zorgen voor extra spierkracht en helpen bij het vullen van de container. Achteraf zorgen zij ervoor dat alles correct gesorteerd wordt.

Onze containerservice wordt op zeer korte termijn geregeld: vandaag gebeld, is morgen geleverd!

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS

    CT liftservice is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift,… Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen!