Ladderlift huren

Ladderlift huren, tot 22 verdiepingen hoog

Mobiel tot 8 verdiepingen

Met onze twee ladderliften op aanhanger zijn we heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Tip! Indien u uw volledige verhuis via ons regelt, bieden we u zelfs de ladderlift gratis (tot de 7e verdieping) aan!

Tot 22 verdiepingen hoog?

We beschikken tevens over een ladderlift die tot maar liefst 70 meter hoog kan. Dat is het equivalent van de 22ste verdieping in een appartementsgebouw!

Complexe situatie? Geen probleem!

Naast deze krachtige ladderliften beschikken we over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar?

Ladderlift aan de beste prijs in de regio

CT-Liftservice zoekt als erkend verhuisbedrijf steeds samen met u naar de beste oplossing! Een ijzersterke prijs mét service? Het kan!

Onze GEDA-lift

GEDA staat al jaren garant voor hét hulpmiddel bij uitstek voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bij CT-Liftservice wordt de GEDA-lift hoofdzakelijk gebruikt:

  • indien de doorgang smaller is dan één meter;
  • wanneer er via een tuin moet worden gewerkt;
  • op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Onze GEDA is een volledig demonteerbare lift en is bijzonder snel opgesteld en weer afgebroken. Deze lift kan gebruikt worden tot en met de 4de verdieping en gebruikt een eenvoudig stopcontact als voedingsbron.

Met onze familie van buitenliften is uw verhuis zo gepiept! Onze liften zijn beschikbaar voor de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS

    CT liftservice is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift,… Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen!