Liften

Onze liften, tot 22 verdiepingen hoog

Met onze twee meubelliften op aanhanger zijn we heel flexibel: een smalle oprit, tuinpad of terras is reeds voldoende om ons goed te kunnen positioneren. Onze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Tip: Regel uw volledige verhuis via ons, en krijg de meubellift gratis (tot de 7e verdieping)!

Niet hoog genoeg? We beschikken tevens over een lift die maar liefst 70 meter hoog kan. Dat is het equivalent van de 22e verdieping in een appartementsgebouw!

ONZE KLAAS ALUKRAAN

CT Liftservice en verhuizingen verhuurt een gloednieuwe alukraan van Klaas, de k1003 RSX, met kraanoperator. Dit is de grootste en krachtigste autokraan, met indrukwekkende prestaties. Zo hijst hij maximaal 3.000 kg en bedraagt de maximale haakhoogte 52 meter, met een maximale reikwijdte van 44 meter (maximum 250 kg op deze reikwijdte)!

Moeilijk te bereiken?

Naast deze krachtige liften beschikken we over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar?

Erkend verhuizer, mét garantie!

CT-Liftservice zoekt, als erkend verhuizer (bij bkv), steeds samen met u naar de beste oplossing! Wenst u enkel de verhuislift te huren of ons in te schakelen voor uw volledige verhuizing? Alles is mogelijk!

U ziet het, met onze familie van buitenliften is uw verhuis zo gepiept! Onze liften zijn beschikbaar voor de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

Onze GEDA-lift, tot en met 4 verdiepingen hoog

GEDA staat al jaren garant voor hét hulpmiddel bij uitstek voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bij CT-Liftservice gebruiken we onze GEDA-lift hoofdzakelijk:

  • indien de doorgang smaller is dan één meter;
  • wanneer er via een tuin moet worden gewerkt;
  • op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Onze GEDA-lift is volledig demonteerbaar en kan snel opgesteld en afgebroken worden. Deze lift kan ingezet worden tot en met de 4de verdieping en wordt aangesloten op een eenvoudig stopcontact.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS

    CT liftservice is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift,… Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen!

    Wij zijn hoofdzakelijk actief in de volgende regio’s:

    Knokke, Zeebrugge, Blankenberge, Bredene, Oostende, Wenduine, De Haan, Oostende, Middelkerke, Westende, Nieuwpoort, Leffinge, Oudenburg, Gistel, Jabbeke, Brugge, Oostkamp, Beernem, Damme, Zuienkerke, Westkapelle, Zedelgem, Torhout, Maldegem, Eernegem,…