Verhuizingen Blankenberge

Verhuizingen Blankenberge

Erkend verhuizer met jarenlange ervaring in Blankenberge

Als erkend verhuizer is CT-Liftservice dé referentie voor uw verhuizing. Wij zijn aangesloten bij BKV, wat u de garantie geeft op een verhuis zonder zorgen. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor professionele verzorgde verhuizingen, liften, meubelbewaring, containerverhuur en verhuiswagens in Blankenberge.

Wist u dat onze klanten ons 4,9 op 5 scoren op Facebook?

Tegen de scherpste prijs in Blankenberge

Wij tonen aan dat kwaliteit en scherpe prijzen gerust hand in hand kunnen gaan. Wij gaan samen met u op zoek naar de prijs/kwaliteitsoplossing voor uw specifieke verhuis

Tip! Als u uw volledige verhuis via ons regelt, krijgt u zelfs de meubellift gratis (tot de 7e verdieping) voor Blankenberge!

Ook voor zeer moeilijk bereikbare plaatsen hebben wij oplossingen.

Is uw verhuislocatie moeilijk bereikbaar? Verhuisfirma CT-Liftservice zoekt samen met u naar de juiste oplossing!

Onze GEDA-lift voor Blankenberge wordt gebruikt bij doorgangen minder dan één meter. Handig wanneer uw appartement aan de binnenzijde van een complex ligt of wanneer we via de tuin moeten verhuizen.

We hebben ook diverse meubelliften op aanhanger voor Blankenberge. Deze zijn ideaal om flexibel te werken. Een tuinpad of terras zijn al voldoende om goed te kunnen werken. Onze mobiele liften reiken tot de achtste verdieping, een vlotte en veilige verhuis is zo gegarandeerd!

Naast deze verhuisliftenbeschikken we nog over enkele krachtpatsers. Zo gaat onze hoogste lift, tot maar liefst 70 meter of 22 verdiepingen hoog! Op deze manier hebben we voor zowat elke situatie in Blankenberge de perfecte lift.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS