Liftservice West-Vlaanderen

Onze liftservice voor West-Vlaanderen

Ervaring troef, tegen de beste prijs in West-Vlaanderen

CT Liftservice heeft jarenlang ervaring in verhuizingen in West-Vlaanderen, als erkend verhuizer (bij BKV) mét garantie. We gaan steeds samen met u op zoek naar de beste oplossing. Onze prijs/kwaliteit-verhouding is dan ook onklopbaar!

Mobiel tot 8 verdiepingen

Met onze twee meubelliften op aanhanger zijn we heel flexibel voor West-Vlaanderen: een smalle oprit, tuinpad of terras is reeds voldoende om ons goed te kunnen positioneren. Onze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Liftservice tot 70 meter of 22 verdiepingen!

We beschikken tevens over een ladderlift voor West-Vlaanderen die maar liefst 70 meter hoog kan. Dat is het equivalent van de 22e verdieping in een appartementsgebouw!

Complexe situatie? We lossen ze voor u op!

Naast deze krachtpatsers beschikken we over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties in West-Vlaanderen. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: CT-Liftservice zoekt, als erkend verhuizer, samen met u naar de beste oplossing!

Onze GEDA-lift voor West-Vlaanderen, tot en met 4 verdiepingen hoog

GEDA staat al jaren garant voor hét hulpmiddel bij uitstek voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bij CT-Liftservice gebruiken we onze GEDA-lift hoofdzakelijk:

  • indien de doorgang smaller is dan één meter;
  • wanneer er via een tuin moet worden gewerkt;
  • op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Onze GEDA-lift voor West-Vlaanderen is volledig demonteerbaar en kan snel opgesteld en afgebroken worden. Deze lift kan ingezet worden tot en met de 4de verdieping en wordt aangesloten op een eenvoudig stopcontact.

Met onze familie van buitenliften is uw verhuis zo gepiept! Onze liften zijn beschikbaar voor de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS

    CT liftservice is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift,… Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen!