Verhuizen Zeebrugge

VERHUIZEN ZONDER ZORGEN MET EEN ERVAREN & ERKEND VERHUIZER

Wenst u zonder zorgen te verhuizen in Zeebrugge? Kies dan voor een erkend verhuizer (bij BKV) mét garantie op een vlekkeloze verhuizing! CT Liftservice is als erkend verhuisbedrijf uw beste keuze voor uw verhuis!

Bij ons verhuisbedrijf kan je terecht voor betaalbare verhuiswagens, totale verhuizingen, liften, meubelbewaring of containerverhuur!

AAN DE BESTE PRIJS IN Zeebrugge

Elke verhuis vraagt een individuele aanpak. Afhankelijk van uw wensen, gaan we op zoek naar de beste prijs/kwaliteitsoplossing! Talloze klanten gingen u voor en geven ons een score van 4,9 op 5! (zie Facebook)

Tip! Als u uw volledige verhuis via ons regelt, krijgt u zelfs de meubellift gratis (tot de 7e verdieping) voor Zeebrugge aangeboden!

FLEXIBELE VERHUISLIFTEN

Ligt uw appartement in Zeebrugge aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: verhuisfirma CT-Liftservice zoekt samen met u naar de juiste oplossing! Zo kan onze GEDA-lift voor Zeebrugge gebruikt worden indien de doorgang smaller is dan één meter of wanneer er via een tuin moet worden gewerkt.

Daarnaast hebben we verschillende meubelliften op aanhanger. Hiermee zijn we als verhuisbedrijf voor Zeebrugge heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

KRACHTPATSER VAN EEN VERHUISLIFT TOT 22 VERDIEPINGEN

Naast deze flexibele liften, bestaat onze familie verhuisliften ook over enkele krachtpatsers voor Zeebrugge, waarmee we tot maar liefst 70 meter hoog (dat is 22 verdiepingen!) kunnen werken.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS