Verhuislift Leffinge

Verhuislift Leffinge tot 22 verdiepingen hoog

Prijs

We doen er alles aan om u de beste prijs/kwaliteit-verhouding aan te bieden in Leffinge. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw verhuis-situatie. Want elke verhuis vraagt een andere aanpak om ze zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Tip! Als u uw volledige verhuis via ons regelt, krijgt u bovendien de meubellift gratis (tot de 7e verdieping) voor Leffinge!

Kwaliteit

Als erkend verhuizer (bij BKV) zijn we ons bewust van het belang van een kwalitatieve behandeling van uw eigendom. Zowel onze verhuizers als onze geleverde wagens & verhuisliften zijn in topconditie. Alleen zo kunnen we de beste behandeling voor uw materiaal garanderen voor Leffinge.

Mobiel tot 8 verdiepingen

Met onze twee meubelliften op aanhanger kunnen we flexibel werken voor Leffinge: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Mag het iets hoger? Maar liefst 22 verdiepingen!

We beschikken tevens over een ladderlift voor Leffinge die tot maar liefst 70 meter hoog kan. Dat is het equivalent van de 22e verdieping in een appartementsgebouw!

Complexe situaties draaien we naar onze hand

Naast deze krachtpatsers voor Leffinge beschikken we over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: CT-Liftservice zoekt samen met u naar de beste oplossing!

Onze GEDA-lift voor Leffinge

GEDA staat al jaren garant voor hét hulpmiddel bij uitstek voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bij CT-Liftservice wordt de GEDA-lift hoofdzakelijk gebruikt:

  • indien de doorgang smaller is dan één meter;
  • wanneer er via een tuin moet worden gewerkt;
  • op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Onze GEDA is een volledig demonteerbare lift en is bijzonder snel opgesteld en weer afgebroken. Deze lift kan gebruikt worden tot en met de 4de verdieping en gebruikt een eenvoudig stopcontact als voedingsbron.

Met onze familie van buitenliften is uw verhuis in Leffinge zo gepiept! Onze liften zijn beschikbaar voor de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS