Ladderlift Gistel

Ladderlift Gistel

Mobiel tot 8 verdiepingen in Gistel

Met onze twee ladderliften op aanhanger zijn we heel flexibel in Gistel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Of tot 22 verdiepingen hoog!

We beschikken tevens over een ladderlift voor Gistel die tot maar liefst 70 meter hoog kan. Dat is het equivalent van de 22e verdieping in een appartementsgebouw!

Complexe situatie? Geen probleem!

Naast deze krachtpatsers beschikken we over verschillende andere buitenliften voor Gistel, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: CT-Liftservice zoekt als erkend verhuisbedrijf samen met u naar de beste oplossing!

Tip! Indien u uw volledige verhuis via ons regelt, krijgt u voor Gistel de meubellift gratis (tot de 7e verdieping) aangeboden!

Onze GEDA-lift voor Gistel

GEDA staat al jaren garant voor hét hulpmiddel bij uitstek voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bij CT-Liftservice wordt de GEDA-lift hoofdzakelijk gebruikt:

  • indien de doorgang smaller is dan één meter;
  • wanneer er via een tuin moet worden gewerkt;
  • op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Onze GEDA is een volledig demonteerbare lift en is bijzonder snel opgesteld en weer afgebroken. Deze lift kan gebruikt worden tot en met de 4de verdieping en gebruikt een eenvoudig stopcontact als voedingsbron.

Met onze familie van buitenliften is uw verhuis zo gepiept! Onze liften zijn beschikbaar voor de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

BEREKEN NU
DE KOSTPRIJS
VAN UW VERHUIS

    CT liftservice is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift,… Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen!